Training debiteurenbeheer

Een training debiteurenbeheer kan van grote meerwaarde zijn voor uw bedrijf. Wist u dat niet-betalende debiteuren het Nederlands bedrijfsleven jaarlijks minimaal 15 miljard euro kosten? Onze training (commercieel) debiteurenbeheer kan deze cirkel voor uw bedrijf doorbreken. Want professioneel debiteurenbeheer draagt bij aan het het verhogen van uw daadwerkelijke omzet.

De training is een aantrekkelijke mix van theorie en praktijk. We behandelen een aantal actualiteiten en recente ontwikkelingen in de wet- en regelgeving. U zult ervaren hoe belangrijk het is vooraf uw klanten te kennen. Want die veelbelovende klant kan na het versturen van de factuur zomaar veranderen in een dubieuze debiteur.  

Sterk Financieel ontwikkelde twee trainingen debiteurenbeheer:

  • Voor management en CFO’s
  • Voor medewerkers die daadwerkelijk aan de slag gaan met debiteurenbeheer

De trainingen duren beide één dag en worden praktisch en interactief gegeven, met gebruik van talloze cases uit de praktijk. U kunt dus direct aan de slag met professioneel debiteurenbeheer!

Wilt u weten hoe u uw omzet kunt vergroten met een training debiteurenbeheer? Wij vertellen u graag meer.Voor ZZP en MKB

Effectief en Doortastend

Advies en Uitvoering

© 2013 STERK Financieel | Lowland vormgeving | Heuvelman Media