Persoonlijk advies in uw incassoprocedure

 “Als je als bedrijf een incassoprocedure moet opstarten, is dat geen prettige aangelegenheid. Ik wil mijn opdrachtgevers graag persoonlijk ondersteunen en begeleiden. Vanuit mijn kennis en ervaring kan ik hen de juiste adviezen op maat geven. Specifiek voor hun situatie en wensen. Het geeft mij veel voldoening om mijn opdrachtgevers de zorg over incassoprocedures én de daarbij behorende stress uit handen te nemen”.

Aan het woord is Eliza Schreuder, eigenaar van Sterk Financieel te Apeldoorn. Eliza was jarenlang collector bij een gerenommeerd incassobureau. Vanuit deze functie had ze het beheer over de volledige incassoportefeuilles van diverse bedrijven waaronder multinationals. Daarna maakte ze de overstap naar een gerechtsdeurwaarderskantoor, werd teammanager en later contractmanager. Ze ontdekte in haar dagelijkse werk steeds vaker dat veel kleine en middelgrote bedrijven relatief weinig kennis hebben van incassoprocedures en debiteurenbeheer. De basis voor haar eigen bedrijf - Sterk Financieel - was gelegd!

“Ik wil met Sterk Financieel bedrijven in het midden- en kleinbedrijf een flexibele, kwalitatief hoogwaardige, maar ook persoonlijke ondersteuning op maat te bieden. Door een advies over de aanpak van dubieuze debiteuren, incassoprocedures en het verzorgen van trainingen debiteurenbeheer. Mijn betrokken werkwijze wordt enorm gewaardeerd door mijn opdrachtgevers.”

Meer weten over een incassoprocedure of een persoonlijk advies? Neem dan contact op met Eliza Schreuder.Voor ZZP en MKB

Effectief en Doortastend

Advies en Uitvoering

© 2013 STERK Financieel | Lowland vormgeving | Heuvelman Media