Incassobureau inschakelen

Het tijdig inschakelen van een incassobureau kan u heel wat sores besparen. De liquiditeit van veel ondernemingen is immers sterk afhankelijk van het betalingsgedrag van debiteuren. Sterk Financieel wil u graag deze zorg uit handen nemen. Elke incasso is voor ons maatwerk. Van pre-incasso tot gerechtelijke procedure. Samen met u bepalen wij hoe we uw vordering gaan incasseren. Iedere branche en iedere debiteur hebben immers hun eigen aanpak nodig.

Meer dan een incassobureau…

Wij verzorgen zowel het ‘minnelijke’ als het ‘gerechtelijke’ traject. Uiteraard proberen we altijd de gerechtelijke stap te voorkomen. De ervaring leert dat we daar in vrijwel alle gevallen ook in slagen. En dat is een hele zorg minder...

Als het minnelijke traject toch niet leidt tot betaling, dan starten wij – na afstemming met u – een gerechtelijke procedure op of starten  een faillissementsaanvraag. Daarbij doen wij ons uiterste best de kosten voor u tot een minimum te beperken. Sterk Financieel wil meer zijn dan een standaard incassobureau. Wij werken samen met gerenommeerde deurwaarderskantoren, zodat wij het volledige traject voor u kunnen behandelen. En dit traject begint bij een pre-incasso.

Kortom, ons streven is uw geld snel en efficiënt te incasseren. Op een manier die bij u past, zodat u de goede klantrelatie met uw debiteur kunt behouden.

Wilt u meer weten over het inschakelen van een incassobureau of de procedures? Wij maken graag tijd voor u.Voor ZZP en MKB

Effectief en Doortastend

Advies en Uitvoering

© 2013 STERK Financieel | Lowland vormgeving | Heuvelman Media